Županijska uprava za ceste

Kreću radovi na cestama i sanacije klizišta u petnaestak mjesta u Varaždinskoj županiji - evo gdje

Objavljeno: 09.08.2016. 15:47

Zadnja izmjena: 09.08.2016. 15:50

Na cestama Varaždinske županije radovi su u punom jeku. Županijska uprava za ceste Varaždinske županije aktivirala je ili će uskoro aktivirati mnoga gradilišta na području Varaždinske županije.

U suradnji s gradovima i općinama u tijeku je realizacija projekata vezanih uz proširenja cesta i izgradnju nogostupa. U pojedinim gradovima ili općinama radovi će pak početi narednih dana.

Tako radovi traju ili će započeti na području sljedećih mjesta: Trnovec, Svibovec Podravski, Kaštelanec, Vrtlinovec, Jerovec, Pleš, Sveti Đurđ, Klenovnik, Trakošćan, Strmec Podravski, Frankopanska ulica na području Grada Ludbrega, Dugi Vrh na području Općine Gornji Kneginec, Remetinec, Mačeki – Žarovnica i Višnjica na području Grada Lepoglave.

Također, Županijska uprava za ceste sanira nekoliko klizišta na području Varaždinske županije pa se tako obavljaju radovi na klizištu Donja Voća, na ulasku u Varaždinske Toplice, Goruševnjak na području Općine Vinica,Šinkovica Šaška na području Općine Bednja te Halić na području Općine Gornji Kneginec.

U planu je i presvlačenje nekoliko kilometara novog asfaltnog sloja na postojećim dionicama novim slojem asfalta.

Komentari