grad ivanec

Krenuo 'online' upis djece u Dječji vrtić Ivančice, evo detalja

Objavljeno: 02.04.2022. 10:04

Zadnja izmjena: 02.04.2022. 10:04

Dječji vrtić Ivančice objavio je natječaj za upis djece u novu pedagošku godinu 2022./2023. 'online', odnosno digitalnim putem. 

Naime, Grad Ivanec je 2020. godine iskazao podršku Dječjem vrtiću Ivančice Ivanec za prijavu na "Javni poziv za odabir ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja", odnosno za sudjelovanje u projektu "Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove" te je u 2021. godini za predmetno i potpisan Ugovor između Grada Ivanca, Dječjeg vrtića i Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva. Radi se o projektu tadašnjeg Ministarstva uprave (sadašnje Ministarstvo pravosuđa i uprave) kojim će se razviti sustav e-upisa u ustanove odgoja i obrazovanja.

Vrtić će primati zahtjeve za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja do 15. travnja 2022. godine preko sustava e-Građani (e-upisi). Prijaviti se u sustav možete korištenjem bilo koje od 27 različitih vjerodajnica. Prije upisa roditelji se mole da provjere podatke od značaja za upis (da u sustavu e-Građani vide djecu, da je prijavljena ispravna adresa i slično).

Sve pojedinosti dostupne su u natječaju na poveznici, dok se ovdje nalaze se i upute roditeljima za korištenje sustava. Roditelji koji nisu u sustavu e-Građani mole se da si na vrijeme pribave jednu od 27 vjerodajnica za prijavu u sustav. Natječaj traje od 1. do 15. travnja, a vrtić poziva sve roditelje da im se jave u slučaju nesnalaženja ili teškoća.

Komentari