Biciklizam: Kristijan Đurasek "kockastu" majicu prvaka predao iskusnom Miholjeviću

Objavljeno: 25.06.2012. 12:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: 3sporta.com

Kao i lani, i ove godine je državno prvenstvo u biciklizmu održano u Varaždinskoj županiji. U petak je vožen kronometar, subota je bila rezervirana za juniore, kadete i ostale mlađe kategorije, a nedjelja za seniorsko prvenstvo.

Voženo je na istoj ruti kao i lani, s ciljem u Lepoglavi, a dužina staze, koja je sadržavala i poprilično brdskih dionica, bila je 124,8 km. Lanjski prvak bio je mladi Varaždinac Kristijan Đurasek, koji je u cilj ušao kao prvi u skupini klupskih suvozača iz Loborike.

>> Kristijan Đurasek prvak i na cesti, Herceg drugi junior

Ove godine, Đurasek nije uspio obraniti naslov, već je na cilj stigao kao drugi, četiri sekunde iza veterana Riječanina Vladimira Miholjevića. Zanimljivo, u petak je Đurasek i na kronometru završio kao drugoplasirani, također iza Miholjevića.

Hvatski olimpijci, Robert Kišerlovski i Radoslav Rogina, inače Varaždinac i Đurasekov kolega u ekipi Adria Mobil, završili su na 3. i 4. mjestu.

Rezultati: 1. V. Miholjević (Acqua Sapone) 3:17.40, 2. Đurasek (KK Adria Mobil) +0.04, 3. R. Kišerlovski (Pro team Astana) +0.06, 4. Rogina (KK Adria Mobil) +1.30...

Sve rezultate pogledajte OVDJE.

Foto: 3sporta.com

 

 

Komentari