Varaždinci poraženi u drugom susretu u Hamburgu

Objavljeno: 29.12.2010. 21:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Nogometaši Varaždina poraženi su u drugoj utakmici međunarodnog malonogometnog turnira Schweinske Cup koji se igra u Hamburgu. Nakon što su poslijepodne svladali Eintrach Norderstedt sa 6:4, u drugoj utakmici koja je završila prije nekoliko minuta krojače je s 3:1 pobijedio Olimpik iz Sarajeva.

Najvažniji događaji na utakmici dogodili su se u prvih 5 minuta. Krojači su brzo poveli golom Dejana Glavice, a Olimpik još brzo izjednačio, a zatim i poveo. Pred sam kraj susreta igrači Olimpika zabili su i treći gol i pobijedili s 3:1.

Unatoč tom porazu varaždinci još imaju šanse za prolazak u polufinale. Sutra u zadnjoj utakmici po skupinama trebaju svladati danski Lyngby.

Utakmice Schweinske Cupa igraju se u Alsterdorfer sportskoj dvorani u Hamburgu koja može primiti oko 4 tisuće gledatelja, a nastupa osam momčadi. Osim Varaždinaca, tu su dvije njemačke momčadi koje su se plasirale kroz satelitski turnir te momčadi bundesligaša St. Paulija, danskih prvoligaša Lyngbya i Brondbya iz Kopenhagena, češkog prvoligaša iz Hradec Kralove te momčad Olimpika iz Sarajeva.

Momčadi su podijeljene u dvije skupine, a "krojači" su smješteni u Grupu A s Eintracht Norderstedt, Olimpikom iz Sarajeva i danskim Lyngbyem. Dvije najbolje ekipe iz svake skupine plasirat će se u polufinalu.

Zadnju utakmicu prvog dijela krojači igraju u četvrtak u 18 sati i 55 minuta protiv danskog Lyngbya. Polufinala su na rasporedu već od 20 sati, a finale u 21 sat i 20 minuta.

Rezultate "krojača" odmah nakon utakmica možete doznati na portalu arhiva.evarazdin.hr!

Komentari