Obzirom da krajem listopada ove godine, zbog odlaska liječnice i medicinske sestre u zasluženu mirovinu, dolazi do zatvaranja Ordinacije opće medicine Marije Vidak u Turčinu, Općina Gornji Kneginec provela je natječaj za zakup prostora dosadašnje ambulante za obavljanje djelatnosti primarne zdravstvene zaštite za opću/obiteljsku medicinu.

Temeljem javnog natječaja, predugovor o zakupu ordinacije u Turčinu od 1. studenog 2020. godine s Općinom Gornji Kneginec sklopio je dr. med. Krunoslav Jelaković.

Svi pacijenti koji su dosad svoje liječničke kartone imali u Ordinaciji dr. Vidak mogu se pisanom izjavom upisati kao pacijenti novog obiteljskog liječnika dr. Jelakovića na način da osobno ispune izjavu o izboru/promjeni izabranog doktora opće/obiteljske medicine kod medicinske sestre u dosadašnjoj ordinaciji dr. Vidak do sredine mjeseca listopada (ukoliko će imati potrebe ići na pregled), ili ukoliko nemaju potrebu za posjetu liječniku istu izjavu mogu ispuniti svakim radnim danom od 7-15 sati u prizemlju Općine Gornji Kneginec u Turčinu.

U prizemlju Općine pripremljen je dovoljan broj obrazaca, izložen je i ogledni primjerak kako ispuniti obrazac, te je postavljena i zapečačena kutija u koju će se ubacivati ispunjene izjave. Za popunjavanje izjave o izboru/promjeni obiteljskog liječnika potrebno je uz sebe imati samo zdravstvenu iskaznicu na kojoj se nalaze svi potrebni podaci.

Komentari

02.10.2020. 08:53h Zadnja izmjena: 02.10.2020. 08:56