advent u varaždinu

Pogledajte što je na programu ovaj tjedan u Kući Djeda Mraza

Objavljeno: 17.12.2019. 13:45

Zadnja izmjena: 17.12.2019. 13:51

Advent u Varaždinu za svakoga nudi nešto, a Kuća Djeda Mraza na Starom gradu pravo je božićno carstvo za najmlađe.

Iako za poklone pod borom moramo čekati do Božića, vaši najmlađi svoje originalne poklone mogu izraditi već u utorak od 17 do 19 sati pod vodstvom Maje Patafte na radionici sitotiska. Sve što je potrebno je donijeti jednobojnu pamučnu majicu i nakon radionice imat ćete svoju originalnu majicu s božićnim tiskom. Srijedom odlazimo u svijet bajki sa Đurđicom Dropuljić koja mališanima u 17 sati priča priču o Božićnom snjegoviću, a u 18 sati Božićnu priču.

Svi koji se još uvijek pitaju kako je to živjeti u virtualnoj stvarnosti i ima li u virtualnoj zimi snijega, pozvani su u četvrtak od 17 do 19 sati u Kuću Djeda Mraza gdje MagićNet uz pomoć VR naočala nudi ulaznicu u avanture virtualnog svijeta.  Što smo bliže Božiću, to više razmišljamo o ukrasima koje ćemo staviti na naše božićno drvce pa zato dovedite mališane u Kuću Djeda Mraza u petak od 17 do 19 sati gdje uz voditeljicu Maju Pataftu mogu izraditi svoje ukrase i umjetničke instalacije od prirodnih materijala. Ručno rađeni dječji ukrasi učinit će vaš bor jedinstvenim i dati mu dozu zajedništva i obiteljske topline.

Ako su vaši najmlađi već napisali pismo Djedici, ispunite im želju i dovedite ih na druženje u Kuću Djeda Mraza u subotu od 11 i od 17 sati te u nedjelju od 11 i od 17 sati. Fotografija, razgovor s Djedom Mrazom i mali slatki poklončić razveselit će velike i male.

Komentari