odmor i sport

Foto - Kuću za odmor kod Klenovnika s predivnim pogledom posjećuju gosti iz cijelog svijeta

Ovo obiteljsko imanje opremljeno je bogatim sadržajem za goste, uključujući spa zonu s jacuzzijem i saunom...
Objavljeno: 30.05.2023. 10:43

Zadnja izmjena: 30.05.2023. 18:56

Foto: Boris Matijašec

Na jednom od brežuljaka u okolici Klenovnika nalazi se kuća za odmor "Bitoševje". Okružena šumom, s najbližim susjedima udaljenima nekoliko stotinjaka metara i pogledom na Ivanščicu, ona je na odličnoj lokaciji za osobe i obitelji koje žele odmor u mirnom i prirodnom okruženju.

Ovo obiteljsko imanje opremljeno je bogatim sadržajem za goste, uključujući spa zonu s jacuzzijem i saunom, dječjim igralištem, stolnim tenisom, stolnim nogometom, biciklima koje gosti mogu koristiti za rekreaciju te teniskim terenom na kojem su, kako otkriva vlasnica Danica Car, neki poznati gosti trenirali i pripremali se za teniske turnire.

Osim same kuće, na imanju se nalazi i "glamping" kućica sa spavaćom sobom i kupaonom. Pokraj kuće se također nalazi i terasa s roštiljem. Vlasnica nam je otkrila kako u budućnosti planiraju izgraditi i vanjski bazen.

Sama kuća izgrađena je još 1984. godine, a objekt je prenamijenjen za turizam 2011. godine. U tih 12 godina ovo je imanje posjetio velik broj domaćih i stranih turista. Vlasnica spominje kako su ih do sad posjetili turisti iz Nizozemske, Belgije, Engleske, Njemačke, Austrije, Francuske, SAD-a, te Rusije i Bjelorusije.

- Ljudi općenito vole dolaziti kod nas gore jer je kuća za odmor na mirnom mjestu i okružena šumom, a kad gosti dođu onda su svi oduševljeni mirom i zaborave na stres. Iz tog razloga nam se stalno vraćaju gosti te nas i preporuče dalje - rekla je vlasnica Danica Car.

Komentari