uspješni ludbrežani

KUD ''Anka Ošpuh'' na audiciji za Supertalent - a uskoro i na malim ekranima?

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.05.2017. 09:18

Zadnja izmjena: 11.05.2017. 10:30

Članovi KUD-a ''Anka Ošpuh'' iz Ludrega imali su vrlo aktivan vikend, a neki od su se u rodni grad vratili s medaljama. Pošto KUD ima različite sekcije, jedni su od rijetkih koji mogu isti dan sudjelovati na različitim mjestima.

Osim što su mali folkloraši  otvorili Dječji cvjetni korzo na sajmu cvijeća, Ženska vokalna skupina "Pajdašice" uveličala je proslavu rada Udruge Narcisa i dan Ruže Sabol. Istog dana, u subotu,  Veliki folklorni ansambl u pratnji tamburaša predstavio se plesovima Posavine na smotri foklora u Šandorovcu.

Sekcije modernog plesa nastavile su svoja uspješna natjecanja i donijele nova odličja. Svojim nastupima prošlog vikenda na "International dance open" u Zagrebu osvojile su zlatna i srebrna odličja, a zahvaljujući dobrim rezultatima sve su grupe dobile izravnu pozivnicu za sudjelovanje u finalu svjetskog prvenstva koje će se održati u Rimu. 

Iako je KUD već široko poznat javnosti po svojim dobrim rezultatima, ovog su vikenda sudjelovali na predauduciji za show ''Supertalent''. Nestrpljivo očekujemo rezultate i nadamo se da ćemo ih uskoro gledati na malim ekranima!

Komentari