petrijanec

KUP ZELENDVOR 2020. Načelnik Posavec dodijelio nagrade najboljim strijelcima

Objavljeno: 06.10.2020. 09:26

Zadnja izmjena: 06.10.2020. 09:33

U organizaciji Zelendvora d.o.o. u nedjelju, 4. listopada, održan je "Kup Zelendvor 2020.", međunarodno natjecanje u lovačkom trapu i parkuru.

Kup je okupio 24 ekipe iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

- Ekipe su sačinjavala tri strijelca, a pucala se jedna serija parkura i jedna serija lovačkog trapa. Šest najbolje plasiranih strijelaca ulazilo je u pojedinačno finale i pucalo seriju parkura. Nagradili smo 3 najbolje ekipe te šest najboljih strijelaca – pojasnio je Miljenko Kos iz Zelendvora.

Vjerujem da će se ovakvo natjecanje održati i iduće godine, a ove godine zahvaljujem svim sudionicima na sudjelovanju – rekao je Zoran Košir

Povratak tradicije

Međunarodno natjecanje podržao je i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji je dodijelio nagrade najboljim pojedincima i ekipama.

- Prvenstveno bih želio čestitati Zelendvoru na odličnoj organizaciji. Srećom, vrijeme nas je poslužilo, a kako smo mogli čuti od natjecatelja, svi su zadovoljni, pohvalili su natjecanje i potvrdili da će doći i iduće godine u još većem broju. Ovaj se kup održavao prije mnogo godina, a onda je prekinut i drago mi je što se ponovno održava i nadam se da će se nastaviti i dalje i iz godine u godinu privlačiti sve veći broj vrhunskih strijelaca – rekao je načelnik Posavec.

Proglašenje pobjednika

Najbolja ekipa bila je „Slovenija 2”, iza nje „Slovenija 1”, a treće je mjesto osvojila ekipa „Ličko-senjska županija”. Kod pojedinaca prvo je mjesto pripalo Slovencu Boštjanu Sadeku, drugi je bio Miljenko Kos iz Zelendvora, treći Marjan Sadek iz Slovenije, četvrti Ivica Flegar iz Lovačke udruge „Fazan” iz Varaždina, peti Elvis Gospić iz Ličko-senjske županije, a šesti Miha Finks iz Slovenije.

Komentari