akcija zaklade vita

Kupnjom sarme prikupljeno 6,7 tisuća kuna za djecu oboljelu od malignih i drugih teških bolesti

Objavljeno: 22.12.2022. 14:11

Zadnja izmjena: 22.12.2022. 14:19

Zahvaljujući još jednoj donatorskoj akciji Zaklade "Vita" koja pomaže djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti, održanoj u atriju Županijske palače, prikupljeno je 6.725,00 kuna.

Riječ je o petoj akciji koju je Zaklada "Vita" organizirala ove godine s ciljem pomoći djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti, kao i njihovim roditeljima. Sarmu su ovog puta spremali kuhari Hotela Turist, a cijela akcija bila je obogaćena glazbenim programom kojeg su izvele članice zbora umirovljenika. 

- Današnja akcija posebno nam je draga jer ju održavamo u ovo predblagdansko vrijeme, kada svi očekujemo radost Božić. No, nažalost ima i one djece koja radost Božića možda i neće toliko osjetiti zbog svoje bolesti. Htjela bih istaknuti kako nam u našim akcijama pomaže i Varaždinska županija koja je ove godine za naše djelovanje povećala sredstva s 20.000 na 50.000 kuna - rekla je, između ostalog, upraviteljica Zaklade Jadranka Bahlen najavivši sljedeću humanitarnu akciju, ovog puta u vidu predstave Kerekesh teatra u veljači iduće godine.

Komentari