novi marof

KVALITETA PROMETA Uređuje se prometnica u Kamenoj Gorici

Objavljeno: 09.12.2016. 09:15

U sklopu prve faze sanacije županijske ceste u naselju Kamena Gorica, na području Novog Marofa radi se na uređenju prometnice u duljini od nekoliko stotina metara za što će se utrošiti oko 100 tisuća kuna.

Izgradnjom i proširenjem prometnice riješit će se veliki problem tamošnjeg stanovništva što se tiče kvalitete prometa, a što je još važnije, povećat će se sigurnost u prometu. Radove je nedavno obišao i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač koji je tom prilikom istaknuo da se radi o sustavnom radu na unaprjeđenju i poboljšanju prometne infrastrukture na području cijelog grada.

– Izgradnjom ove prometnice ispunjavamo obećano mještanima Kamene Gorice da ćemo urediti njihovu prometnicu jer oni zaslužuju iste uvjete kakve imaju mještani u drugim dijelovima Novog Marofa – izjavio je Jenkač te dodao da izgradnja prometnice ima veliki značaj koji će do izražaja doći prije svega u zimskim mjesecima. Naime, spomenuta prometnica ima dosta uspona i na ovaj način bit će olakšano njeno čišćenje, ali i promet, prije svega osobnim vozilima.

Komentari