Lakrdija u NK Varaždinu se nastavlja: Uz Mrmića otišlo i četvero djelatnika

Objavljeno: 29.03.2012. 12:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / Cropix

Lakrdija u varaždinskom nogometnom prvoligašu se nastavlja. Četvero zaposlenika uz Marijana Mrmića otišlo je iz kluba, a ni dva dana prije prvenstvene utakmice protiv Cibalije dogovori s vjerovnicima nisu postignuti pa ćemo opet „5 do 12“ saznati hoće li varaždinski prvoligaš odigrati subotnju utakmicu ili će otići u najniži rang županijskog natjecanja...

Stanje je zbilja kaotično, a potvrđuju to odlasci petero djelatnika iz kluba. Marijan Mrmić dao je neopozivu ostavku na mjesto sportskog direktora i trenera vratara, a iz kluba je otišlo četvero djelatnika koji su radili na održavanju stadiona.

- Ovo je težak udarac za klub. Dugi niz godina ovim ljudima klub je drugi dom pa su i oni otišli teška srca, no jednostavno bili su primorani na taj potez – rekao je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Mrmića će na mjestu sportskog direktora zamijeniti trener Branko Janžek, dok trenera vratara Varaždinci neće tražiti.

Što se pak tiče dogovora s vjerovnicima nikakav dogovor još nije postignut pa ćemo ponovo u petak deset minuta do 18 sati saznati hoće li Varaždinci odigrati subotnji dvoboj protiv Toplakove Cibalije.

- Vjerovnici nisu privatili naše uvjete pa smo trenutno u nekom statusu quo. Nadam da ćemo postići dogovore s pravnim zastupnicima igrača i da će se utakmica s Cibalijom odigrati- rekao je direktor varaždinskog nogometnog prvoligaša.

Podsjetimo Varaždinci trebaju postići dogovor s pravnim zastupnicima igrača Milana Pavličića, Igora Prahića i Saše Drevena.

Ne postignu li Varždinci dogovor s vjerovnicima druge godine gledat ćemo NK Varaždin u trećoj ŽNL.

Komentari