tri vrhunska vokala

LEDENA ČAROLIJA U VARAŽDINU - Gelato sisters nastupaju u subotu na Kapucinskom trgu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.12.2017. 15:34

Zadnja izmjena: 20.12.2017. 15:34

Gelato sisters, tri vrhunske i atraktivne mlade glazbenice, nastupit će na Kapucinskom trgu u Varaždinu u sklopu ''Ledene čarolije'' u subotu, 23. prosinca u 17 sati.

Ako vas je kojim slučajem do sada mimoišlo blagdansko raspoloženje, božićne melodije i razigrani aranžmani Gelato sisters bez greške će vas podsjetiti na toplinu i ugođaj najveselijeg razdoblja u godini.

Inspiraciju koju glazbenice pronalaze u glazbi i kostimografiji Velikog Gatsbyja, kombiniraju sa swing, jazz, rock, soul i pop glazbom, stvarajući tako doživljaj koji će se svidjeti publici širokih glazbenih ukusa, te garantira odličnu cjelovečernju zabavu. Na pozornici će Gelato sisters pratiti četveročlani sastav (saksofon, kontrabas, klavir i bubnjevi).

Klizače podsjećamo da je klizalište otvoreno na Badnjak tijekom cijelog dana, te na Božić u poslijepodnevnim terminima. Osim u klizanju i dobroj glazbi, na Kapucinskom trgu uživajte i u raskošnoj ugostiteljskoj ponudi, a mališane ne zaboravite povesti u kuću Djeda Mraza koji ovdje boravi sve do kraja godine.

Komentari