ne propustite

Legendarni Kićo Slabinac i Begini zabavljat će vas na Danima Općine Mali Bukovec - evo ostatka programa

Objavljeno: 26.04.2018. 12:31

Zadnja izmjena: 26.04.2018. 12:43

Foto: facebook

U Općini Mali Bukovec biti će posebno svečano od 28. travnja do 6. svibnja kada će se bogatim programom obilježavati Dan Općine, 25. obljetnice rada Općine Mali Bukovec u Republici Hrvatskoj i 130. godina rada u sastavu Varaždinske županije, pa pogledajte što vas sve tih dana očekuje. 

Program počinje u subotu, 28. travnja, u 17 sati u centru Maloga Bukovca gdje će se održavati proštenje, a u 20 sati počet će zabavni program pod šatorom s predgrupom Profeel, a u nastavku koncertom tamburaškoga sastava Begini.

Nedjelja, 29. travnja 

Od 10 sati Karate klub Okinawa biti će domaćin 1. kola Prvenstva županijske lige Varaždinske županije u karateu u dvorani Osnovne škole Veliki Bukovec, a u 14 sati počinje malo drukčije natjecanje – kulinarsko natjecanje u kuhanju kotlića ispred društvenoga doma u Malom Bukovcu uz tamburaše. Zabavni program u šatoru s predgrupom Tim počinje u 18 sati, a u 20 sati počinje koncert legendarnoga Krunoslava Kiće Slabinca.

Utorak, 1. svibnja  

S početkom u 17 sati igrat će se prvenstveni nogometni općinski derbi između NK Bukovčan 27 i NK Mladost Sveti Petar na igralištu u Malom Bukovcu, dok je domjenak za nogometaše, navijače i sve mještane uz prvomajski grah i tamburaše na igralištu najavljen za 19 sati.

Petak, 4. svibnja

U 17 sati služit će se sveta misa u crkvi svete Katarine u Malom Bukovcu, a u 18 sati počet će svečana sjednica Općinskoga vijeća Općine Mali Bukovec u vatrogasnom domu u Malom Bukovcu, dok je domjenak u šatoru ispred vatrogasnoga doma najavljen za 19 sati.

Subota, 5. svibnja

Održat će se prva likovna kolonija povodom Dana Općine Mali Bukovec kod lovačkoga doma u šumi Križančija, koja će početi u 9.30 sati i potrajati cijeli dan, a dijelit će se zahvalnice i večera, dok je zatvaranje u 19 sati. 

Nedjelja, 6. svibnja

Služi će se sveta misa s procesijom do pila svetoga Florijana, a u 13 sati počinje domjenak za sve vatrogasce i goste u društvenom domu u Malom Bukovcu.

Ulaz na sve manifestacije povodom obilježavanja Dana Općine Mali Bukovec je slobodan.

Komentari