svečana sjednica

Škvarić: ''Vjerujem da će našim dobrim gospodarenjem sva djeca u vrtić ići besplatno''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.12.2019. 20:20

Zadnja izmjena: 09.12.2019. 20:42

Foto: Dario Jurčević

U Lepoglavi je održava svečana sjednica Gradskog vijeća, a to je idealna prilika da se gradska vlast na čelu s gradonačelnikom Marijanom Škvarićem osvrne na projekte realizirane u proteklih godinu dana, ali i da najavi nove.

U svojem je govoru gradonačelnik Marijan Škvarić rekao kako je Lepoglava ''mali grad s bitnom težinom na svjetskoj razini'', pritom spomenuvši i neizostavnu čipku i čipkarice. Prema njegovim riječima, u ovoj je pak godini proračun u Gradu Lepoglavi bio - najveći ikad. - Proveli smo zaista puno aktivnosti: gradili smo ceste, nogostupe, javnu rasvjetu, parkirališta, gradili društvene domove - rekao je Škvarić i spomenuo također kako se radi i na digitalnoj infrastrukturi, odnosno brzom internetu.

U svojem je govoru gradonačelnik između ostalog spomenuo potpore za novorođenčad, umirovljenike, studente, gospodarstvenike i poljoprivrednike, a posebno istaknuo gradnju dva vrtića. - Ukupna vrijednost investicije je 16 milijuna kuna, a vjerujem da će našim dobrim gospodarenjem sva djeca u vrtić ići besplatno - rekao je gradonačelnik. 

Komentari