potvrđeno na sjednici

Lepoglava domaćin 12. natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.09.2017. 17:54

Zadnja izmjena: 09.09.2017. 17:58

Lepoglava će 17. rujna ugostiti više od 1600 sudionika 12. natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije. Potvrđeno je to na sjednici Odbora za natjecanja i Odbora za vatrogasnu mladež Varaždinske županije održanoj u Lepoglavi.

Na sjednici, kojom je predsjedao predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedjeljko Vukalović, dogovoreni su detalji natjecanja koje će se održati na Sportsko-rekreacijskom centru u Lepoglavi, a na kojem će se natjecati oko 130 ekipa djece i vatrogasne mladeži iz dobrovoljnih vatrogasnih društava sa županijskog područja.

Organizator natjecanja je Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, a potporu u organizaciji pružit će joj Dobrovoljno vatrogasno društvo Lepoglava, Vatrogasna zajednica grada Lepoglave kao i Grad Lepoglava čiji su predstavnici nazočili sjednici.

- Ne sumnjam da će ovo natjecanje, uz potporu Grada Lepoglave, naših vatrogasaca i drugih organizacija s područja grada Lepoglave uključenih u provedbu natjecanja, biti dosad najbolje organizirano ovakvo natjecanje – rekao je zamjenik gradonačelnika grada Lepoglave Hrvoje Kovač pozdravljajući u Gradskoj vijećnici sudionike sjednice.

Komentari