Potpisan ugovor

LEPOGLAVA Kreće se u rekonstrukciju velikog nogometnog igrališta

Objavljeno: 29.07.2019. 11:03

Zadnja izmjena: 29.07.2019. 11:12

Gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić je 25. srpnja u nazočnosti suradnika, sportskih djelatnika i korisnika sportskih terena, s tvrtkom Maxmar grupa potpisao ugovor za radove na rekonstrukciji velikog nogometnog igrališta na Sportsko-rekreacijskom centru u Lepoglavi.

Ugovor je potpisan na nogometnom igralištu čija će postojeća travnata površina biti zamijenjena novom. Uz zamjenu travnjaka, na igralištu će se, u okviru radova definiranih ugovorom, izgraditi drenažni i sustav za navodnjavanje. Vrijednost radova definiranih ugovorom je 450.418,83 kune s PDV-om.

Više od polovicu potrebnih sredstava za realizaciju ovog projekta, riječ je o 252.000 kuna, Grad je osigurao na natječaju Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad. Preostali dio Grad će osigurati iz vlastitog proračuna.

- Ovo je nastavak ulaganja Grada Lepoglave u sportsku infrastrukturu na gradskom području. Rezultati ulaganja i potvrda njihove opravdanosti te orijentiranosti Grada Lepoglave prema sportu, kojeg smatramo bitnim čimbenikom razvoja grada, ogleda se u tome da je Grad Lepoglava prvi grad u Hrvatskoj koji je dobi prestižnu titulu Europskog grada sporta – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić, te dodao kako nakon sanacije travnatog igrališta kreću sa sanacijom atletske staze te sa uređenjem centralnog objekta Sportsko-rekreacijskog centra.

Komentari