Dvodnevna edukacija

Lepoglava podijelila projektno znanje s Udrugom osoba s invaliditetom 'Bolje sutra'

Objavljeno: 19.05.2019. 09:37

Zadnja izmjena: 19.05.2019. 09:38

Kako bi naučili nešto više o projektnom ciklusu Lepoglavu su u sklopu projekta 'Želim znati kako imati' posjetili volonteri i aktivisti Udruge osoba s invaliditetom "Bolje sutra" grada Koprivnice te tim izvoditelja samog projekta.

Edukacija je bila dio dvodnevnog studijskog posjeta koji je započeo upravo u Lepoglavi gdje je goste iz Koprivničko-križevačke županije ugostio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač koji je i održao poludnevnu radionicu vodeći aktiviste, volontere i izvoditelje projekta kroz osnove projektnog ciklusa te kako razviti ideju u projektni prijedlog.

- Iako smo se upoznali davno prije kad sam još radio kao trener/savjetnik na Programu JAKO. Puno smo edukacija prošli zajedno i super je bilo gledati kako ekipa crpi znanje, upija svaki savjet i razvija svoju organizaciju na svim poljima -rekao je Kovač.

Kako bi posjeta bila konkretnija, a obzirom na činjenicu da gotovo svi sudionici studijskog posjeta rade u školi, zamjenik Kovač ih je proveo kroz projektne aktivnosti lepoglavskih škola s posebnim naglaskom na učeničko zajedništvo.

Komentari