nevrijeme pogodilo lepoglavu

Lepoglavčani, evo kako prijaviti štetu zbog jučerašnjeg nevremena!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.08.2017. 11:52

Zadnja izmjena: 11.08.2017. 15:30

Foto: Facebook

Čini se kako Lepoglavčani ove godine baš nisu imali sreće s (ne)vrijemenom koje je u više navrata pogodilo našu županiju, te kako su upravo oni najviše nastradali.

Svjesni su toga i ljudi iz Grada, pa se tako na svom Facebook profilu svima pogođenima štetom obratio i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač koji tvrdi kako su dva mraza, četiri tuče i orkanski vjetar uništili sve što su mogli uništiti. Kovač je ovim putem pozvao sve oštečene da dojave štetu koju su pretrpili na poljopriivredi, u voćnjacima, vinogradima, stambenim i gospodarskim objektima te na povrtlarskim i ratarskim kulturama. 

Kako dalje navodi, trebali biste procijeniti razinu štete i prijaviti istu u Jedinstveni upravni odjel Grada Lepoglave do ponedjeljka 14. kolovoza u razdoblju od 8 do 14 sati. Prijavu možete izvršiti na telefon 494 313 ili na e-mail josipa.putanec(at)lepoglava.hr. Također, štetu možete prijaviti i u njegov inbox.

Grad šalje Povjerenstvo za procjenu štete od elementarnih nepogoda na teren da se utvrdi šteta i nakon njihovog obilaska šaljemo zahtjev za proglašenje elementarne nepogode Varaždinskoj županiji.

 

Komentari