kad se male ruke slože

Lepoglavčani uskočili u pomoć susjedima i obnovili kuću u koju je udario grom

Objavljeno: 14.07.2017. 10:54

Zadnja izmjena: 14.07.2017. 10:54

Foto: facebook

Svi već znamo kako je nevrijeme od prije par dana nanjelo ogromne štete diljem županije. Ovoga puta donosimo lijepu priču iz Lepoglave gdje su se stanovnici okupili i zajedničkim snagama odlučili pomoći susjedima čija je kuća stradala od posljedice udara groma.

Da je nevrijeme pogodilo i područje grada Lepoglave, na svom facebook profilu objavio je i Hrvoje Kovač, zamjenik gradonačelnika Lepoglave koji je napisao kako je Grad Lepoglava odmah reagirala i prijavila štetu Županijskom povjerenstvu za elementarne nepogode za što se još uvijek čeka procjena i konačna odluka. Međutim, u svojoj objavi napisao je i jednu lijepu vijest. 

-  I dok su se usjevi tužno povinuli, drveće zajedno s korijenima rušilo na više mjesta, najdramatičnije je bilo kod Breski Barice gdje je grom udario u kuću i napravio poveću rupu. Odmah su reagirali članovi obitelji i prijatelji kako bi uz pomoć vatrogasaca sanirali prva oštećenja da bi potom uz pomoć Zvonimir Šoštareka i raznih donacija pojedinaca i tvrtki te sredstva Grada Lepoglave kuća u najkraćem mogućem roku bila tip-top uređena. Sve se može kad se male ruke slože… Hvala svima koji su pomogli kad je najviše trebalo. -  napisao je na svom facebook profilu Hrvoje Kovač

Komentari