prigodna svečanost

Lepoglavskim nogometašima na korištenje predane novouređene svlačionice

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.03.2020. 13:28

Zadnja izmjena: 09.03.2020. 13:30

Uoči nastavka proljetnog dijela sezone, nogometašima i nogometašicama Lepoglave na korištenje su predane novouređene svlačionice koje se nalaze u sklopu objekta Sportsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi.

Na prigodnoj svečanosti održanoj uoči pripremne utakmice koju su na pomoćnom terenu SRC-a odigrali seniorski i veteranski sastavi NK Lepoglave, svlačionice je na upotrebu lepoglavskim nogometašima i nogometašicama predao gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić. 

- U planu je nastavak obnove unutrašnjosti samog objekta. Planiramo uz centralni teren postaviti semafor, a kandidirat ćemo se i na projekt Hrvatskog nogometnog savez koji će u Hrvatskoj financirati izgradnju 105 igrališta s umjetnom travom kako bismo uredili i ovaj pomoćni teren. Želimo stvoriti vrhunske uvjete našim sportašima, ali i onima koji će ovdje dolaziti na pripreme i u kampove – poručio je gradonačelnik Škvarić istaknuvši da je Grad Lepoglava grad koji, nakon Varaždina, izdvaja najviše proračunskih sredstava za sport u Varaždinskoj županiji.

Što se svlačionica tiče, ugrađena je nova sanitarna instalacija, postavljene su pločice te obnovljen inventar te sama unutrašnjost svlačionica. Radovi su bili vrijedni nešto više od 50.000 kuna, a s po 25.000 kuna financirali su ih Županijski nogometni savez i Grad Lepoglava. Uz obnovljene svlačionice koje su im predane na uporabu, nogometašima i nogometašicama Lepoglave stigla je i vrijedna donacija sponzora. Riječ je o perilici i sušilici rublja koje će klubovima olakšati održavanje sportske opreme.

 

Komentari