Emisija HRT-a

Lijepom našom će okupiti 3 tisuće ljudi u Areni - evo popisa izvođača

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj varaždinskoj Areni u srijedu, 3. travnja, od 19 sati bit će upriličeno javno snimanje popularne televizijske emisije "Lijepom našom".
Objavljeno: 28.03.2019. 13:56

Zadnja izmjena: 28.03.2019. 13:57

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj varaždinskoj Areni u srijedu, 3. travnja, od 19 sati bit će upriličeno javno snimanje popularne televizijske emisije "Lijepom našom".

Danas su u Gradskoj vijećnici voditelj Branko uvodić i urednik Lijepe naše, zamjenik varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar te direktor Koncertnog ureda Varaždin najavili glazbeni spetkakl. - U Varaždinu će se snimati glazbeni spektakl, a bit će to odlična prilika za promociju grada i županije. Grad je suorganizator, a očekujemo dobru posjećenost i zabavu - rekao je uvodno dogradonačelnik Zlatan Avar.

Voditelj i urednik, Branko Uvodić, istaknuo je da je 'Lijepom našom' najdugovječnija i najgledanija emisija HRT-a. - Zadovoljni smo što nas ugošćuje Varaždin, jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj s bogatom tradicijom. Čini mi se kako će biti kao i posljednji puta kada je bilo predivno, s puno naboja i emocija. - kazao je te dodao kako je program koncipiran tako da što više mjesta 'zauzmu' domaći izvođači.

Ovo su svi sudionici i gosti emisije: Folklorni ansambl Centra tradicijske kulture Varaždin, KUD Mak iz Trnovca Bartolovečkog, KUD Toplice iz Varaždinskih Toplica, KUD Maruševec, Tamburaški orkestar Centra tradicijske kulture Varaždin, Vokalna skupina Kaliope iz Ivanca, zagrebačka Klapa Koluri, Nenad Kumrić Charlie, Carevi, Gabriela Hrženjak, Barbara Otman, Bojan Jambrošić, Blanka Tkalčić, etno duo Goga i Željko, Kostadinka Velkovska, Boris Ćiro Gašparac, Zdravko Škender, Ivica Pepelko, Đani Stipaničev, Kavaliri, Mejaši, Mirko Švenda Žiga, Miroslav Škoro, Zlatko Pejaković, Indira, Gentlemani.

 

Komentari