sjednica vijeća

Linda Novačić i dalje ravnateljica dječjeg vrtića "Tratinčica" u Varaždinskim Toplicama

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.03.2020. 08:54

Zadnja izmjena: 14.03.2020. 08:56

Linda Novačić, magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja iz Varaždinskih Toplica, i dalje će biti na mjestu ravnateljice Dječjeg vrtića Tratinčica Varaždinske Toplice. Novačić je dobila podršku vijećnika na sjednici Gradskog vijeća. Mandatno razdoblje je na četiri godine.

Vijećnici su podržali njezin plan, ali i namjeru doprinosa daljnjoj formalnoj i neformalnoj naobrazbi u području predškolskog i ranog odgoja i obrazovanja, kao i stručnoj nadogradnji u pravcima menadžmenta javnim ustanovama i vještinama senzorne integracije.

– Iz zamolbe kandidatkinje vidljivo je njeno respektabilno stručno znanje i iskustvo, kao i jasni plan budućeg razvoja vrtića u atraktivnu, modernu ustanovu predškolskog odgoja. Kandidatkinja je istu funkciju obnašala i u ranijim mandatima, postižući vrijedne rezultate u razvoju ustanove, uvođenju novih metoda i projekata te unapređenju odgojnog standarda na zadovoljstvo korisnika, suradnika i djelatnika. Izvjesno je kako u prilog prijave i izbora govori upravo njeno višegodišnje iskustvo u uspješnom obnašanju funkcije – izjavila je gradonačelnica Dragica Ratković.

Treba istaknuti da je Novačić dobila potporu svih prisutnih vijećnika na sjednici.

Dodajmo i da su vijećnici donijeli izmjene i dopune Statuta Grada Varaždinske Toplica radi usklađivanja sa zakonskim izmjenama. Donijeta je i odluka o raspoređivanju financijskih sredstava za redovito financiranje političkih stranaka i članova predstavničkog tijela izabranih s liste grupe birača.

Komentari