Najavljujemo: Humanitarna rock večer uz nastup Timelessa i Rock felera

Objavljeno: 26.02.2012. 22:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Lions klubovi iz našeg kraja organiziraju humanitarni Lions Rock Night, a prihod od humanitarne tombole bit će namijenjen udrugama slijepih i slabovidnih osoba Varaždinske i Međimurske županije.

Lions klubovi Varaždin, Sveti Nikola i New Century Lions Club Millennium iz Varaždina, Lions klub Novi Marof, Lions klub Vinica te čakovečki Lions klub Zrinski zajednički organiziraju za sve ljubitelje i poklonike rock'n'rolla i dobre „svirke“ ove subote (3. ožujka) s početkom u 19.30 sati u Hotelu Turist humanitarnu glazbenu večer pod nazivom Lions Rock Night.

Za dobru zabavu i druženje uz ples pobrinuti će se „stari rokeri“ iz grupa Timeless u klasičnoj rock-postavi - gitare Domagoj Dumbović i Dražen Dretar, bas Vlado Dumbović, klavijature Dubravko Žganec i bubnjevi Srećko Vuković te Rock feleri u sastavu Darko Novosel - ritam gitara, Miro Borščak - solo gitara, Predrag Kezele - bas i Ivan Krištofić na bubnjevima.

Riječ je o iskusnim glazbenicima, istinskim zaljubljenicima u rock'n'roll glazbu, koji su varaždinskoj publici poznati kao članovi nekadašnjih popularnih varaždinskih grupa Crno bijeli i Dijamanti.

Repertoar im je sastavljen od skladbi koje su obilježile osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća a namijenjen je publici koja želi čuti čvršći rock-ritam i prisjetiti se godina u kojima je stvarana moderna pop-rock kultura.

Prihod od tombole za slijepe i slabovidne

Pjesme koje su ponovo zaživjele u njihovoj obradi na neki su način postale vanvremenske, odnosno vječne, pa ih s istim interesom prihvaća starija publika ali i mlađi poklonici rocka.

Tijekom večeri prirediti će se bogata tombola čiji je ukupni prihod namijenjen udrugama slijepih i slabovidnih osoba Varaždinske i Međimurske županije.

Za kvalitetnu ugostiteljsku ponudu u izboru od tri menu-a po popularnoj cijeni od 55 kuna pobrinuli su se nagrađivani kuhari Hotela Turist. Ulaz je slobodan a mjesto možete rezervirati na telefon Hotela Turist (042) 395-395.

Komentari