Ljeto za "punjenje baterija", ali i odlučivanje o karijeri

Objavljeno: 03.08.2014. 20:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Ljeto i vrijeme godišnjih odmora svakako treba iskoristiti za odmor i "punjenje baterija".

No ponekad opuštenost koju ljeto sa sobom donosi može pomoći u odlučivanju o karijeri.

- Neopterećeni drugim obavezama jasnije možemo vidjeti što je to što u svojoj karijeri želimo postići, koje ciljeve želimo ostvariti i na koji način ćemo ih ostvariti - ističe stručni tim varaždinskog Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) te pozivaju da ih i tijekom ljeta posjetite kako bi zajedno u opuštenoj atmosferi izradili plan karijere.

Redovite aktivnosti CISOK-a nastavljaju se 7. kolovoza u 9:00 sati radionicom "Najčešća pitanja na razgovoru za posao". Radionica je namijenjena svim građanima koji se žele dobro pripremiti za razgovor za posao. Korisnici će na radionici imati priliku čuti koja su to pitanja koja poslodavci obično postavljaju na razgovoru za posao te će uz stručnu pomoć moći pripremiti vlastite odgovore na navedena pitanja.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, a prijava na aktivnosti obavlja se na broj telefona: 042 302 179 ili na e-mail: [email protected], preko kojih su dostupne i dodatne informacije te najave za individualna savjetovanja, kao i osobnim dolaskom u CISOK, na adresi Ulica Ivana Kukuljevića 12, Varaždin. Radno vrijeme CISOK-a tijekom ljeta je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

Komentari