novi stanovnik

Foto - Na jug županije doselio poznati Splićanin - evo kamo i o kome se radi

"Mičem se u prirodu, treba mi šuma. Kupio sam komad zemlje i nešto šume tako da ću, umjesto iz aktualnog Zagreba, sada zapravo biti iz Ljubešćice", rekao je...
Objavljeno: 29.12.2021. 18:31

Zadnja izmjena: 29.12.2021. 18:40

Foto: Facebook

Kako je na svojim društvenim mrežama podijelio načelnik Općine Nenad Horvatić, Ljubešćica ima novog stanovnika - radi se o Slavku Sobinu, hrvatskom kazališnom, televizijskom i filmskom glumcu.

Tu je vijest na svom Facebook profilu danas objavio općinski načelnik uz fotografiju njih dvojice u njegovom uredu. Naime, Sobin je glumac podrijetlom iz Splita, studirao je u Los Angelesu, a vratio se u Hrvatsku jer, kako kaže, doma mu je najljepše. 

Od svojih uloga u poznatim hrvatskim serijama i filmovima poput "Najbolje godine" i "Ruža vjetrova", glumac kao onu najdražu u svojoj karijeri ističe ulogu "Žungula" u seriji Crno-bijeli svijet. 

 "Što ima novog u Ljubeškom listu predstavili smo novom stanovniku općine Ljubešćice Slavku Sobinu. Uskoro novi nastavak", kaže načelnik Horvatić...

Da uskoro seli u Ljubešćicu, glumac je nedavno izjavio i u emisiji "IN Magazin". - Mičem se u prirodu, treba mi šuma. Kupio sam komad zemlje i nešto šume tako da ću, umjesto iz aktualnog Zagreba, sada zapravo biti iz Ljubešćice - rekao je tada Sobin.

Glumca je u njegovom novom kraju dočekao i načelnik Horvatić koji je nedavno najavio izgradnju "Zone centralnih sadržaja", odnosno sportsko-poslovni kompleks vrijedan 25 milijuna kuna. - Što ima novog u Ljubeškom listu predstavili smo novom stanovniku općine Ljubešćice Slavku Sobinu. Uskoro novi nastavak... - napisao je načelnik uz fotografiju s Sobinom na Facebook-u.

Komentari