promocija opg-a

Lokalna akcijska grupa - Sjeverozapad i ove godine na Špancirfestu

Objavljeno: 17.08.2022. 12:49

Zadnja izmjena: 17.08.2022. 12:50

Lokalna akcijska grupa - Sjeverozapad i ove će godine omogućiti besplatnu promociju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i udruga na Špancirfestu.

Izlagači će u deset festivalskih dana predstaviti posjetiteljima lokalne poljoprivredne proizvode i predmete tradicijskog rukotvorstva, i to u dvije izložbene kućice na Franjevačkom trgu, kraj ulaza u zgradu Varaždinske županije.

-Špancirfest je najveća turistička priredba na području našega LAG-a, stoga već devetu godinu Lokalna akcijska grupa - Sjeverozapad svojim članovima omogućuje besplatnu promociju na ovoj manifestaciji, kako bismo im i na taj način omogućili da što bolje promoviraju svoju djelatnost i proizvode. Predstavljanjem na Špancirfestu želimo posebno istaknuti značaj lokalne proizvodnje za ukupni razvoj u zajednici te promovirati naše članove, koji svojom djelatnošću doprinose uspješnom i održivom razvoju na području našeg LAG-a – istaknuo je Mario Željezić, voditelj Lokalne akcijske grupe -Sjeverozapad.

U dvije izložbene kućice na Franjevačkom trgu svoje će proizvode predstaviti desetak izlagača s područja LAG-a Sjeverozapad, koji pokriva područje sjeverozapadnog dijela Varaždinske županije.

-Na našem izložbenom prostoru i ove ćemo godine imati raznovrsnu i atraktivnu ponudu, koja će, kao i ranijih godina, pobuditi veliko zanimanje špancirera. Ovakav vid predstavljanja našega LAG-a, koji je jedan od najboljih lokalnih akcijskih grupa u našoj zemlji, potvrdio se je kao izvrstan način promocije naših aktivnosti, ali i ponude naših lokalnih proizvođača koji nude domaće i zdrave proizvode visoke kvalitete. Pozivam posjetitelje Špancirfesta da svakako posjete naš izložbeni prostor i da kupnjom izloženih proizvoda podrže lokalne proizvođače - poručio je Marijan Škvarić, predsjednik Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad.

Komentari