Lokalne televizije prenose Formulu 1, VTV još bez dogovora

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 08.04.2011. 13:08

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: formula1.com

Formulu 1 prenosit će NeT, TV Istra, Vox, Osječka TV, TV Jadran, Kanal Ri, a varaždinski VTV je još u pregovorima...

Tijekom četvrtka još su trajali pregovori vlasnika TV prava i lokalnih medijskih kuća oko prijenosa natjecanja Formule 1, dogovor je postignut s NeT-om, TV Jadranom, TV Istrom i Voxom iz Zadra. Osječka TV već je u svoj raspored stavila prijenos treninga, kvalifikacija i utrke VN Malezije.

- Izuzetno smo zadovoljni prvim danom, dojam je iznad očekivanog. Očekivali smo da ćemo imati probleme u signalu, jer smo tek u četvrtak osposobili satelite. U nedjelju planiramo feštu, kad odradimo utrku VN Malezije - javio je nakon što su odradili prvi dan programa Davorin Štetner, vlasnik Kreator Medie.

- Ugovor s Formula One World Championship Limited smo potpisali u četvrtak, a do subote ćemo zaključiti popis lokalnih televizija s kojima ćemo surađivati. Glavni komentatori su nam Mladen Jergović i Goran Dijaković - dodaje Štetner.

Dogovor je postignut s NeT-om, TV Istrom, Kanalom Ri, Voxom iz Zadra, Osječkom TV i Jadran TV-om. Ostali su nepokriveni dio Slavonije te Varaždin, ali pregovori i dalje traju.

Potvrdio nam je to i Goran Mališ, glavni urednik varaždinskog VTV-a.

- Nismo još u ovoj grupi televizija koje prenose već prvu utrku. Pregovori još traju, a o svemu ćemo više znati drugi tjedan - rekao nam je Mališ.

Prijenos prve utrke je iz Malezije već ove nedjelje, a već danas se prenose treninzi.

Komentari