Ludbreški forum mladih SDP-a organizirao natjecanje u računalnim igrama

Piše: evarazdin

Objavljeno: 26.07.2012. 10:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Ludbreški Forum mladih SDP-a u prostorijama ludbreške zgrade političkih stranaka organizirao je natjecanje u računalnim igrama...

Skupilo se dvadesetak entuzijasta, koji su uspješno izdržali čak tri dana napetih turnira u nekoliko popularnih igara kao što su Counter Strike 1.6, Call Off Duty 4 te uvijek popularni Starcraft.

S obzirom na odličan odaziv i veliko zadovoljstvo natjecatelja već je dogovoren i okvirni datum za sljedeći LAN party koji će se održati negdje početkom rujna u sklopu proslave ludbreške Svete nedjelje.

Organizacija ovog natjecanja prva je u nizu aktivnosti reaktiviranog ludbreškog Foruma mladih pod vodstvom Siniše Križana, a pravi i to još znatno veći ispit slijedi 18. kolovoza za kada je na ludbreškom Otoku mladih najavljeno novo, puno veće druženje.

Tako će se organizirati turnir u odbojci, a posjetitelji će moći uživati u zabavnim sadržajima uz profesionalne dj-eve, pjenu party te mnoge druge sadržaje namijenjene ludbreškoj mlađoj populaciji, bez obzira na eventualnu stranačku pripadnost.

 

Komentari