SPORTSKI GRAD

Ludbreški gradonačelnik zaželio brz oporavak reprezentativki Ivani Dežić

Objavljeno: 28.12.2020. 10:44

Zadnja izmjena: 28.12.2020. 10:52

Iako nije bila s ostalim hrvatskim reprezentivkama u Danskoj na Europskom rukometnom prvenstvu, Ivana Dežić sve je pratila s oporavka nakon operacije.

U rodnom Ludbregu ponose se svojom reprezentativkom i rukometašicom ŽRK Koka, pa joj je tako ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić ovih dana zaželio brz oporavak.

- Ludbreg se može pohvaliti brojnim znamenitim ljudima u raznim sferama života. Među njima je svakako i sport. Prije neki dan oči Hrvatske, ali i svijeta bile su uperene u ženski rukomet. I ta mala Hrvatska, ponovo je, za mnoge toliko neočekivano izborila medalju. Bronca oko vrata simbolizira trud i odricanje, ozljede, ali i volju, želju i hrabrost. Naše su rukometašice pravi primjer, njihov je rad upravo ono što bismo trebali predstavljati kao primjer budućim generacijama. Radite i kad nitko ne vjeruje u vas, dokazujte se i kad svi sumnjaju. S veseljem smo pratili rukometne duele i euforiju, a naša sugrađanka Ivana Dežić, koja je odradila i dio kvalifikacija s brončanom ekipom, pratila je s još dodatnim emocijama. Iako nije bila s njima na terenu jer ozljede ne biraju vrijeme ni mjesto, mi znamo da je svojim dugogodišnjim djelovanjem u Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji doprinijela ovom rezultatu. Ivani želimo što brži oporavak i da se spremnija nego ikad vrati na sportske terene, a uspjeha će biti još jer ima li uopće granica za naše sportaše?, dodao je Bilić.

Komentari