hvalevrijedan projekt

Ludbreški srednjoškolci u sklopu Volonterskog kluba prikupljali namirnice za Socijalnu samoposlugu

Objavljeno: 23.12.2016. 15:51

Foto: Arhiva

Svojim brojnim aktivnostima, Srednja škola Ludbreg je dodala i volonterski rad. Volonterski klub Srednje škole Ludbreg je počeo skromno, s 10 volontera no s vremenom se uključila cijela škola, uključujući učenike i profesore.

Profesorica Petra Gal je zadužena za vođenje ovog hvalevrijednog projekta, te ističe kako je prva akcija kluba bila prikupljanje namirnica potrebnih za Socijalnu samoposlugu u Varaždinu.

- Uz pomoć ludbreških srednjoškolaca, akcija je dosta dobro provedena. Oduševljenim tuđim osmijesima, članovi Volonterskog kluba i dalje ustraju činiti dobra djela te iznova uljepšavati tmurne dane onima koji nemaju drugačijih mogućnosti. U sljedećim akcijama očekujemo još i veći odaziv učenika i nastavnika. Uključite se jer je pomoć uistinu potrebna, a tko zna, možda i vama jednom zatreba. - rekla je učenica Petra Fulir.

Ravnatelj Josip Zdelar nije krio zadovoljstvo pokrenutim projektom, a posebice u ovo predblagdansko vrijeme kada su učenici zajedno sa svojim profesorima pokazali humanitarnu notu.

 

 

Komentari