HRVAČKI KLUB LUDBREG

Ludbreške hrvačice Sandra Besek i Iva Gerić nastupile na jakom turniru u Poljskoj

Objavljeno: 02.12.2019. 09:46

Zadnja izmjena: 02.12.2019. 09:46

Ludbreške hrvačice, Sandra Besek koja se natječe u uzrastu kadetkinja te Iva Gerić koja u kategoirji seniorki, nastupile su na jakom međunarodnom turniru u Poljskoj, Boguszow-Gorce. 

Sandra Besek, u konkurenciji do 53 kg i 34 sudionice, ostvarila je tri pobjede i dva tijesna poraza, međutim pokazala je da će u narednoj sezoni itekako biti u vrhu europskog i svjetskog hrvanja.
Iva Gerić je u borbi za broncu suvereno i uvjerljivo vodila glavnu riječ ne pruživši protivnici niti jednu priliku i tako osvojila odlično treće mjesto kod seniorki, kategorija do 59 kg, uz tri pobjede i jedan poraz.
Kod ludbreških hrvačica vidljiv je veliki napredak za što je zaslužna cijela ekipa koja marljivo trenira, uči i napreduje zajedno s ovim djevojkama. Čestitke primaju treneri Zsolt Szatmari i Ignac Horvat, kao i trener reprezentacije Senad Mujagić ali i svim drugim hrvačicama.

Sandra i Iva ostaju još tjedan dana u kampu u Poljskoj, što je novi dokaz da se samo s radom i neprestalnim učenjem i treniranjem mogu postići vrhunski rezultati.

Komentari