NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Luka Bonačić: "Idemo u Pulu izvuću pozitivan rezultat i osvojiti bodove!"

Objavljeno: 05.02.2020. 10:08

Zadnja izmjena: 05.02.2020. 10:08

U 21. kolu HT Prve lige NK Varaždin gostuje u Puli kod Istre 1961, izravnog konkurenta za ostanak u ligi. Susret se igra u petak, 7. veljače s početkom u 18,00 sati.

Nakon poraza u Varaždinu od Hajduka, još se prepričava upotreba VAR tehnologije u ovoj utakmici, ali tema je naravno i poraz od kojeg se igrači moraju oporaviti i ući u sljedeći susret. Sljedeći protivnik je ekipa Istre 1961 koja se nalazi u identičnoj situaciji kao i Varaždinci. Oba se sastava nalaze na dnu prvenstvene ljestvice s 12 osvojenih bodova.

- Moramo se okrenuti našoj sljedećoj utakmici s Istrom ali utakmica s Hajdukom se još prepričava, rekao je Luka Bonačić trener Varaždinaca. - Tema je upotreba VAR-a, a i mi se ne možemo otresti lošeg rezultata s početka proljetnog dijela. Istra nije ništa nije manje zahtjevan protivnik, mi se moramo pripremati za svaku utakmicu kao da je Hajduk ili Dinamo. U svakoj utakmici moramo tražiti povoljan rezultat, odnosno moramo osvajati bodove i mi se pripremamo se za to. Velika je razlika od nas do 6. mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Sada ulazimo u vrijeme kada ćemo više igrati sa klubovima sličnim nama, ali i oni se bore za ostanak. Moramo izvući nešto bodova iz narednih utakmica. Momčad je sprema ali treba analizirati što nije bilo dobro protiv Hajduka i to popraviti već u petak, najavio je Bonačić.

Varaždin će biti jači

Varaždinski sastav je kompletan i spreman za novi susret, oporavio se i Jessie Guera Djou koji bi treba biti vrlo važna karika u ekipi Varaždina u Puli.

- Jessie je trenirao i sada je potpuno, oporavio se od ozljede ali nije trenirao nekoliko dana, međutim mislim da će nam puno pomoći, tvrdi Luka Bonačić. - Svi ostali igrači su u redu i na raspolaganju. Bila je prisutna  viroza kod dijela igrača, koja nam je na kraju zadala dosta problema na pojedinim igračima i onda i ukupno na cijeloj utakmici s Hajdukom. Neki nisu bili na nivou koji smo od njih očekivali i koji su pokazali na pripremnim utakmicama. Idemo u Pulu izvuću pozitivan rezultat i osvojiti bodove, odlučan je Bonačić.

Komentari