NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Luka Bonačić: "Moramo završiti sezonu kroz borbenost, želju i htijenje!"

Objavljeno: 13.12.2019. 17:31

Zadnja izmjena: 13.12.2019. 17:33

NK Varaždin završava natjecanje u jesenskom dijelu Hrvatski telekom Prve lige susretom protiv HNK Rijeka, u sklopu 19. kola.

Ovo će biti četvrti susret Varaždina i Rijeke ove u ovom dijelu sezone, a u dosadašnja tri pobjede je ostvarila Rijeka. Susret na Rujevici počet će sutra, 14. prosinca u 15,00 sati.  

Trener Varaždinaca, Luka Bonačić imat će problema oko sastavljanja postave jer ponovo ne može računati na nekolicinu igrača.

- Kad bi gledali po igračkom kadru mogli bi zaključiti da je loše raspoloženje, jer ponovo imamo problema. Već smo navikli na to, pa u hodu uvijek nešto popunjavamo. Stolnik s tri žuta kartona je out, tu je i Jessie, zatim Glavina i to su tri igrača koji su prije sedam dana bili u kadru, a sada ih nema. Uz to nema ni Lisakovicha i svi oni koji su već duže odsutni. A, Adžić se vraća. Meni bi bilo puno draža, kao i igračima, da je utakmica s Dinamom bila posljednja u prvom dijelu polusezone i da dobijemo priliku malo bolje se odmoriti te da se pokušamo dodatno ekipirat, tako da na proljeće budemo snažniji i motiviraniji, rekao je Bonačić.

"Rijeka je favorit"

Rijeka je trenutno treća na prvenstvenoj ljestvici s osvojenim 31 bodom. Hajduk im bježi samo bod na drugom mjestu, s tim da Rijeka ima i utakmicu manje. S druge strane Varaždin je predzadnji s 12 bodova koliko ima i posljednji Inter, te osmoplasirana Istra. Očito je da će ova tri kluba na proljeće međusobno odlučivati tko će ostati a tko napustiti HT Prvu ligu. Rijeka ima drugu motivaciju usmjerenu prema drugoj pozciji.

- Idemo na Rujevicu protiv Rijeke i mi ćemo bez obzira na sve biti motivirani, naglasio je Bonačić. - Pokušat ćemo se Rijeci suprotstaviti s nekim taktičkim varijantama koje smo zapazili u Kup utakmici. Nema predaje, bez obzira na poteškoće. Moramo završiti sezonu, odnosno mojih dva i pol mjeseca, kroz borbenost, želju i htijenje pa nam možda i na kraju malo grane sunce. Moramo vjerovati, dodao je Bonačić.

Komentari