NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Luka Bonačić: "Ni rezultati do danas nisu loši, s obzirom na sve što sam vidio na treninzima"

Objavljeno: 19.10.2019. 10:15

Zadnja izmjena: 19.10.2019. 10:15

NK Varaždin danas igra jednu od prvih odlučujućih utakmica za poredak u donjem dijelu prvenstvene ljestvice Hrvatski telekom Prve lige. Utakmica 12. kola između NK Varaždin i NK Istra 1961 dat će odgovore na mnoga pitanja o obje momčadi.

Svjesni su trenutne situacije u oba kluba, a posebno u NK Varaždin pa trener Luka Bonačić upozorava na moguće scenarije.

- Ne treba naglašavati koliko nam je važna ova utakmica. Ali s druge strane imamo Istru koja je pokazali svoje ambicije i na nama je da ih nadjačamo pred svojim navijačima. Što se tiče sastava nemam namjeru raditi neke drastične promjene, vjerojatno ćemo igrati u postavi kako i do sada, s obzirom da nismo bili kompletni pa da uigramo nešto novo. Dečki su motivirani a vidjet ćemo koliko su prihvatili moja zapažanja, podvlači Bonačić.

"I njih se nešto pita"

Desetak dana radilo se na pripremi ove utakmice, pregledani su sve snimke utakmica i izgleda da nitko ne može iznenaditi.

- Analizirali smo Istru, a tako i oni znaju sve o nama. Tko će iznenadit? Za veliko iznenađenje trebalo bi imati veliku kvalitetu, pa da se tijekom utakmice nešto značajno promijeni. Oni imaju prvu pobjedu i motiv, možda će nas odmah napasti to je danas moderno. Ni rezultati do danas mislim da nisu loši s obzirom na sve što sam vidio na treninzima. Istra može igrati na bod, zatvoriti se pa na kontre. Čuže je igrač kojeg treba uvažavati ali mi igramo kod kuće i mi se ne trebamo bojati. Mi bi trebali biti ti koji trebaju više tražiti tri boda. Ali i njih se još nešto pita, upozorava Bonačić.

Susret se igra s početkom u 15,00 sati na varaždinskom nogometnom stadionu.

Komentari