NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Luka Bonačić: "S ovim što imamo moramo hrabro ući u utakmicu s Dinamom!"

Objavljeno: 05.12.2019. 11:41

Zadnja izmjena: 05.12.2019. 11:52

Prva utakmica 18. kola Hrvatski telekom Prve lige igrat će se na Maksimiru između Dinama i Varaždina.

Utakmica počinje sutra u 18.00 sati, a bit će to susret prvoplasirane momčadi, koja na svom kontu ima 38 bodova i predposljednje momčadi koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojila 12 bodova. Ne treba zaboraviti da su tu i tri boda koja su osvojili pobjedom nad Dinamom od 1:0, 21. rujna u 9. kolu lige.

Luka Bonačić, trener NK Varaždin sutrašnju utakmicu vidi kao potpuno novi susret u kojem igrači imaju priliku za novo dokazivanje a i na terenu će biti malo drugačije postave momčadi, u odnosu na prvu utakmicu.

- Vrlo je pozitivno da je jedinu pobjedu, prije mog dolaska u klub, Varaždin ostvario protiv Dinama. No, oni će sutra ući sigurno opreznije, nego u prošlom susretu. Njima je fokus Liga prvaka, pa će njihova  momčad najvjerojatnije biti kombinirana. Međutim, bit će sigurno angažiraniji, ali oni imaju visoku kvalitetnu i u drugoj i u trećoj ekipi. Nama je ovo prilika da se momci pokažu, idemo igrati pa neka se dokažu u 90 minuta. Pokušat ćemo se približiti onoj utakmici od prije tri mjeseca, dodao je Bonačić.

U redovima Varaždinaca ozljede i žuti kartoni diktiraju početni sastav, tako trener Bonačić ne može računati na Lisakovicha, Adžića i Đuraseka, a možda niti na Rocu.

- S ovim što imamo moramo hrabro ući u utakmicu, naglasio je Bonačić.

Komentari