NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Luka Bonačić uoči susreta s NK Istra 1961: "Nadam se da su igrači prihvatili moje savjete"

Objavljeno: 17.10.2019. 09:58

Zadnja izmjena: 17.10.2019. 12:03

Nakon reprezentativne pauze nastavljaju se utakmice Hrvatski telekom Prve lige. Na rasporedu su utakmice 12. kola u kojoj NK Varaždin igra jednu od odlučujućih utakmica sezone. U Varaždin dolazi ekipa NK Istra 1961 koja ima svega tri boda više, ali se zato nalazi i tri mjesta iznad posljednjeg Varaždina.

Novi trener Varaždina Luka Bonačić, radio je desetak dana s momčadi ali je bio hendikepiran odsustvom petorice mladih igrača, koji su bili u sastavu mladih reprezentacija.

- Čekamo i pripremamo se za ovu utakmicu,  a šteta je što nismo bili kompletni, naglasio je Luka Bonačić, trener NK Varaždin. - Međutim, niti naš protivnik nije bio kompleta. Nadam se da su igrači prihvatili moje savjete jer smo  radili na popravkama grešaka koje sam primijetio  kod igrača. Da li smo i koliko smo uspjeli? Vidjet ćemo u subotu. Jučer smo se tek svi okupili, tako da ću sutra odrediti prvih jedanaest, najavio je Bonačić.

Svi igrači koji su na raspolaganju treneru Bonačiću su zdravi i spremni za susret, osim Turčina i Jamala koji su na oporavku, te Senića koji odrađuje crveni karton iz prošlog susreta.

Susret 12. kola Hrvatski telekom Prve lige između Varaždina i Istre igra seu Varaždinu u subotu, 19. listopada s početkom u 15,00 sati.

Komentari