NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Luka Bonačić, trener Varaždina: "Jači smo u obrani, a i napad je pojačan!"

Objavljeno: 31.01.2020. 12:31

Zadnja izmjena: 31.01.2020. 12:31

Nakon zimske stanke nastavlja se natjecanje u Hrvatski telekom Prvoj ligi. Nogometni klub Varaždin odradio je planirane pripreme, osim jedne pripremne utakmice, a trener Luka Bonačić uglavnom je zadovoljan viđenim.

Prvi susret NK Varaždin je u nedjelju s početkom u 15,00 sati a u Varaždin dolazi drugoplasirana momčad prvenstva ekipa Hajduka.

Trener Varaždinaca, Luka Bonačić najprije se detaljnije osvrnuo na pripreme koje su odradili u Međugorju i Varaždinu.

- Odradili smo pripreme i odigrali četiri prijateljske utakmice. Kad smo u klubu podvukli crtu možemo reći da smo zadovoljnji i da je keipa  boljem stanju u odnosu na završetak jesenskog dijela. Nismo ispunili sve sto posto ali kao momčad dosta smo toga popravili i nadamo se boljem rezultatu. Očekujem puno bolje  proljeće, rekao je Bonačić.

Dvosjekli mač

Što se tiče rasporeda u proljetnom dijelu HT Prve lige, trener Bonačić ima svoje mišljenje.

- Raspored je uvijek dvosjekli mač. Ako se dobro krene onda je odmah sve dobro, ali meni je draže da su prve utakmice jake, jer se i favoriti u prve dvije, tri utakmice traže i možda nisu još u formi. Kasnije oni uđi u natjecateljku formu i puno je teže nešto napraviti. Hajduk će u nedjelju tražiti tri boda, ali ćemo i mi. Ukupno ima17 utakmica i 51 bod je u igri. Moramo ući hrabro i muški u utakmicu, s vjerom u sebe, jači smo u obrani a i napad je pojačan, naglasio je Bonačić vjerujući kako će Varaždin u nedjelju odigrati dobru utakmicu pred svojim navijačima.

Komentari