NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Luka Bonačić uoči utakmice protiv Slaven Belupa: "Ja sam došao da osvajamo bodove!"

Objavljeno: 07.11.2019. 18:15

Zadnja izmjena: 07.11.2019. 18:20

NK Varaždin u subotu dočekuje ekipu NK Slaven Belupo u susjedskom derbiju, u sklopu 15. kola Hrvatski telekom Prve lige s početkom u 17,30 sati.

Trener Varaždinaca Luka Bonačić nije opretjerano optimističan jer ima problema oko sastavljanja početnog sastava.

- Razmišljanja nisu optimistična, kaže Bonačić. - U posljednja dva dana tri, četiri igrača su bolesna. I to igrači koji su standardni. Imamo problem. Odigrali smo četiri utakmice u 20 dana, iako to nije negleski ritam srijeda-nedjelja svejedno je napornije i sada na se sve nesreće nadovezala se i upala grla. Četiri igrača sredine terena su aut. To je moja briga, i naša briga kako nekoga od njih osposobiti do subote, zaključuje Bonačić.

Tako su trenutno izvan pogona zbog bolesti Kolarić, Težak, Djou i Đurasek, a Bonačić ne vjerojatno ne može računati niti na Adžića koji je odprije ozlijeđen.

- Prilika je da popravimo što smo uprskali i napravili loše, dodaje Bonačić. - Općenito dojam može biti neloš, vidi se neki napredak ali sve je to još siromašno kada nema bodova. Ja sam došao da osvajamo bodove i da se pokušam dignuti gore. Belupo je nova prilika. Neće niti lako ali tko je tu mora igrati i mora biti optimist. I ja i igrači vjerujemo da možemo, uz dobru igru, doći do bodova, zaključio je Bonačić.  

Komentari