GNK DINAMO

Luka Ivanušec zaigrao u "plavoj rapsodiji", utakmici 1. kola Lige prvaka Dinamo - Atalanta

Objavljeno: 19.09.2019. 07:50

Zadnja izmjena: 19.09.2019. 08:02

GNK Dinamo sinoć je prezentirao impesivnu nogometnu predstavu na otvorenju nove sezone Lige prvaka protiv talijanske Atalante. "Plava rapsodija" završila je pobjedom od 4:0 nad klubom koji je prošle sezone bio treći klub Serie A.

Zagrepčani su odigrali možda ponajbolji susret od kada je na klupi Dinama trener Nenad Bjelica i time razveselili sve navijače Dinama i ljubitelje nogometa. Toj utakmici svoj doprinos dao je i Luka Ivanušec iz Ljubeščice. Nakon što je prošlog mjeseca potpisao za najveći hrvatski klub već je ostvario niz nastupa u službenim utakmicama, a ovo je bio i njegov debi u Ligi prvaka. Od 76. minute sudjelovao je Luka u ovoj povijesnoj i nezaboravnoj utakmici koja će i njemu zauvijek ostati u sjećanju.

Varaždinski ljubitelji nogometa tako su dobili i novi motiv uoči subotnjeg prvenstvenog ogleda između Varaždin i Dinama. Susret 9. kola Hrvatski telekom Prve lige u kojem u Varaždin dolazi GNK Dinamo na rasporedu ove subote, 21. rujna s početkom u 19,00 sati na gradskom stadionu u Varaždinu. 

Prodaja ulaznica odvijati će se po slijedećem rasporedu:

  • četvrtak i petak od 10 do 18 sati,
  • subota od 9 sati.

Komentari