Lumini od jeseni otvara vrata, uz bogate sadržaje i Bowling!

Objavljeno: 16.07.2011. 15:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Novi renomirani zakupci prepoznali potencijal centra lumini – prvog shopping centra treće generacije koji se otvara na jesen ove godine u Varaždinu. Između ostalog, pored kina, zabave sadržaje obogatit će i prvi bowling centar u regiji...

Poznate talijanske modne linije Terranova i Terranova kids, renomirani svjetski brand zabavnih sadržaja kuglana Stadium bowling te najveći hrvatski maloprodajni centar obuće Planet obuća novi su partneri trgovačkog i zabavnog centra Lumini koji su uz već postojeće DM – drogerie markt, Hrvatski Telekom, Tehnomarket (K i K Elektronika), Algoritam, Blitz-Cinestar, Limoni parfumerije i mnoge druge prepoznali potencijal prvog regionalnog shopping centra na sjeveru Hrvatske koji će se na jesen otvoriti u Varaždinu.

Potpisivanje novih Ugovora o zakupu s uglednim tvrtkama te zadovoljenje svih tehničkih uvjeta i dobivanje uporabne dozvole pokazatelj je izvrsne infrastrukture centra Lumini i dokaz uspješnosti uspostave novih partnerskih odnosa na samom projektu. Širenje mreže partnera ujedno je dokaz da su vodeće tvrtke prepoznale da se radi o perspektivnom projektu i pouzdanom investitoru koji je sa svojom atraktivnom lokacijom predodređen postati regionalna shopping destinacija. U centru Lumini u više od osamdeset prodajnih jedinica, osim vrhunskih svjetskih modnih brandova, buduće posjetitelje očekuju i raznovrsni zabavni sadržaji te bogata gastronomska ponuda.

TERRANOVA

Terranova i specijalizirana dječja linija Terranova Kids spadaju pod renomirane talijanske modne brandove koji do sada imaju preko 500 otvorenih prodavaonica u 36 zemalja, a u sklopu Lumini centra otvaraju i svoj prvi dućan u Varaždinu. Poznati po postavljanju novih modnih trendova u dizajnerskoj odjeći i modnim dodacima specijalizirani su u svijetu mode za djecu i mlade u kojem ćete moći pronaći nešto za sebe i svoje najbliže po veoma povoljnim cijenama.

STADIUM BOWLING

Stadium bowling dio je grčke FRN grupacije koja djeluje već više od 30 godina, a uz zabavne sadržaje poput Stadium Bowling kuglana, vlasnik je i Stadium hotela, Stadium zabavnih centara te ugostiteljskih sadržaja. Stadium Bowling u Lumini centru sadržavati će 8 staza za kuglanje s vrhunski uređenim interijerom čime ovaj shopping centar zadovoljava sve preduvjete za destinaciju zabave, druženja, sporta i odmora za cijelu obitelj.

PLANET OBUĆA

Planet obuća najveći je hrvatski maloprodajni centar obuće koji se odlikuje najširim izborom sezonske obuće, vrhunskih proizvoda od kože i školskog programa. Uz vlastitu proizvodnju i distribuciju obuće, putem svojih veleprodajnih i maloprodajnih centara, Planet obuća uspješno posluje već punih 20 godina. U tom je razdoblju Planet obuća postala nezaobilazno mjesto milijuna zadovoljnih kupaca, i to ne samo u Hrvatskoj i BiH nego i u regiji. Uz brižno razvijene vlastite brendove iz asortimana ženske, dječje, muške i kožne galanterije, u ponudi se mogu pronaći i artikli najpoznatijih svjetskih proizvođača obuće. Moderna, trendovska obuća vrhunskog dizajna, pristupačne cijene proizvoda i ljubazno osoblje glavne su odlike svih trgovina.

Više o trgovačkom i zabavnom centru Lumini

Shopping centar Lumini nalazi se na glavnom, južnom ulazu u grad Varaždin iz smjera Zagreba, na području poduzetničke zone Kneginec. Radi se o lokaciji kojoj izravno gravitira oko 400,000 hrvatskih građana te je lako i brzo dostupna i iz susjednih zemalja, Slovenije i Mađarske.

Tako će Lumini biti prvi regionalni trgovački centar treće generacije čije je otvaranje planirano u jesen 2011. godine. Da se radi o regionalnoj shopping destinaciji potvrđuje i činjenica da je norveški investitor Verdispar otkupio čak 102,000 m2 zemljišta na kojem je nastao projekt sa 26,000 m2 prodajne površine. Trgovački i zabavni centar Lumini ima jednu etažu što posjetiteljima i trgovcima omogućuje bolju komunikaciju i vidljivost. Sam parking  trgovačkog centra ima 1,360 parking mjesta koja su dostupna sa čak četiri ulaza, odnosno izlaza, što stanovnicima Varaždina, Čakovca, Koprivnice i ostalih naselja omogućuje brzu dostupnost i prometnu komunikaciju.

Uz norveškog investitora na projektu shopping centra Lumini rade i stručnjaci iz renomirane britanske arhitektonske kuće Chapman Taylor koji su razvili koncept projekta, Studio XXL kao glavni projektant te Colliers International kao ekskluzivni zastupnik za iznajmljivanje. Glavni izvođač radova je Zagorje Tehnobeton, jedno od najznačajnijih građevinskih poduzeća na području Hrvatske.

Brand koncept razvila je konzultantska tvrtka Sinergie u suradnji s tvrtkom Interbrand, Zintzmeyer & Lux, a daljnji marketinški razvoj i stvaranje prate agencije Bruketa&Žinić te Pragma komunikacije.

Komentari