radno ljeto

Lupino sprema izložbu u Varaždinu: "Treba raditi, najlakše je ležati i psovati državu"

Objavljeno: 14.07.2019. 20:34

Zadnja izmjena: 14.07.2019. 21:01

Za Lupina ni ovog ljeta nema odmora, a trenutno priprema čak četiri izložbe, od kojih mu je možda srcu najbliža ona koju će održati ovog rujna u Varaždinu tijekom Baroknih večeri.

Ovaj svjetski poznati Varaždinac do kraja ljeta izlagat će u Varaždinu, Njemačkoj, Sloveniji i SAD-u, a misli mu okupira i angažam koju mu je po tko zna koji put ponudio Playboy – premda je već više put samome sebi obećao da će se fotoaparata latiti samo u slučaju ekstremno visokog honorara ili potpuno besplatno. Nije želio reći što je ovaj put u pitanju, osim što ga smeta ono što vidi na Facebooku i Instagramu.

- To je tako jeftina golotinja... Sve se svodi na to da mlade cure ne žele raditi nego iskorištavaju svoju ljepotu, valjda samo da se dobro udaju. A kad ja objavim neku umjetničku fotografiju, onda mi Facebook odere zabranu. Koje su to gluposti... – kaže Lupino, dodajući da ga općenito smeta nerad u našem društvu.

- Najlakše je doma ležati i psovati državu. Treba raditi. Ja cijeli život radim od jutra do mraka. Ne zbog novca, nego uživam u poslu. Imat ću pauzu samo kada ću mamu odvesti na more, a nastavljam raditi dalje. Varaždince očekuje prava izložba, usporediva jedino s onom koju ću poslije toga imati u New Yorku – zaključuje Lupino, koji nam je dopustio objaviti i neka od djela koje tijekom Baroknih večeri izlagati u Varaždinu.

 

Komentari