Povodom kraja prve školske godine, na prostorima škole „Malac Genijalac“ održano je završno druženje djelatnika škole s djecom i njihovim roditeljima.

Bila je to prilika da  150 djece upisane u školu, u jednoj opuštenoj, razigranoj  i veseloj atmosferi provedu lijepi sunčani dan. Za potpuno veselje organizirani je i zabavni park, a upriličena je i podjela svjedodžbi. Kako ističe voditeljica škole Ines Slunjski, polaznici ove škole profitiraju na mnogim područjima od koncentracije, vizualizacije, pamćenja, inteligencije, a sve to im pomaže u svakodnevnom životu.

- Povratne informacije koje dobivamo od roditelja su jako dobre i to nas čini sretnima i zadovoljnima. Moram istaknuti kako je ova školska godina bila izazovna zbog situacije izazvane epidemijom COVID-a, ali je online nastava bila dobra, djeca su se priviknula i sve je funkcioniralo – rekla je Slunjski te dodala kako je ovo druženje bila prilika da se i djeca, ali i roditelji još bolje upoznaju na jedan neformalni način.

Nastavni program škole „Malac Genijalac“ je fleksibilno i pažljivo osmišljen uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta. Učenje se prakticira u malim grupama (6 do 12 polaznika), kroz zabavne aktivnosti, različite igre i natjecanja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.

Komentari

04.07.2020. 09:41h Zadnja izmjena: 04.07.2020. 09:44