međimurska županija

Mali Niko prva je beba rođena u 2023. godini u Međimurskoj županiji

Objavljeno: 02.01.2023. 20:36

Zadnja izmjena: 08.03.2023. 13:38

Danas, 2. siječnja ujutro, rođena je prva beba u novoj godini u Međimurskoj županiji! Niko Radmanić na svijet je stigao u 8:09 u Županijskoj bolnici Čakovec i drugo je dijete Vedrane i Nikole Radmanića iz Donje Dubrave koji imaju i kći Loru.

Dječak je rođen s 2.980 grama i 49 centimetara, a što je najvažnije - porod je prošao u najboljem redu, istaknuo je dežurni liječnik Marko Škoda, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije, koji je s primaljama Lanom Ružić i Jelenom Zadravec nadzirao Vedranu Radmanić tijekom poroda.

Čestitke sretnim roditeljima uputili su župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i ravnatelj Županijske bolnice Čakovec dr. Igor Šegović.

 „Novorođenčetu želim sretno odrastanje uz obilje zdravlja, a roditeljima pregršt radosti uz njihovog sina i kćerku koja mamu i brata čeka kod kuće. Sve najbolje u novoj godini želim i dežurnom zdravstvenom timu te svim njihovim kolegama koji u ovoj djelatnosti naše Županijske bolnice svakodnevno stručno i požrtvovno dočekuju novi život i prema svakoj majci se – u tom najvažnijem trenutku – odnose s poštovanjem, uz brižnu i profesionalnu podršku“, poručio je župan Matija Posavec.

Komentari