OPĆINA VINICA

Mali nogometaši NK Vinica gledali utakmicu GNK Dinama u Zagrebu

Objavljeno: 11.10.2021. 09:27

Zadnja izmjena: 11.10.2021. 09:28

Općina Vinica podupire rad NK Vinica koji u sklopu Nogometnog centra Maruševec-Vinica radi s puno malih nogometaša svih dobnih kategorija.

Prilikom izrade plana rada škole nogometa, a u suradnji sa Stankom Lazarom (Stane) te pokroviteljstvom Općine Vinica, polaznicima je omogućeno da svoje uzore gledaju uživo na utakmici GNK Dinamo-NK Hrvatski dragovoljac na maksimirskom stadionu.

Prije same utakmice mali su nogometaši posjetili zoološki vrt gdje su pozdravili lava Lea kojem je GNK Dinamo posebni pokrovitelj. Dolazak na stadion djeci je izazvao veliko uzbuđenje, a oduševljenje je kulminiralo ulaskom na teren reprezentativca Dominika Livakovića. Tijekom utakmice djeca su uživala u potezima nogometaša, bučno proslavivši svaki gol. Nakon utakmice djecu je osobno pozdravio Mirko Barišić, predsjednik GNK Dinama, te omogućio slikanje s nogometašima.

U organizaciji odlaska na utakmicu osobito se angažirao Stanko Lazar (Stane) kao i treneri mlađih dobnih kategorija (Ana Marija, Marko, Mario) te odgajateljica Ksenija. Djeci će ovaj izlet služiti kao motivacija za daljnje treninge i uspjehe, a Općina Vinica će i dalje podupirati aktivnosti koje će pridonijeti boljitku naše zajednice.

Komentari