Karate klub Mihovil Prelog je u suradnji za Zajednicom sportskih udruga Grada Preloga, Osnovnom i Srednjom školom Prelog 8., 9. i 10. siječnja 2019. godine organizirao besplatnu zimsku radionicu borilačkih sportova "Tigrić" za učenike Osnovne i Srednje škole Prelog kao i za djecu šireg područja Grada Preloga.

Na zabavnim, dinamičnim i edukativnim treninzima u sportskoj dvorani Srednje škole Prelog mnogobrojni polaznici su kvalitetno iskoristili vrijeme zimskih praznika i naučili osnove tehnike karatea, juda, boksa i samoobrane.

Provođenje slobodnog vremena djece i mladih kroz aktivno treniranje i druženje s vršnjacima nužno je poticati u što većoj mjeri jer je zdrav sportski život izrazito bitan za fizički, kognitivni i emocionalni razvoj djeteta. Ova misao motivira trenere Karate kluba Mihovil Prelog Miljenka Krušelja, Nikolu Markana i Luku Marđetka za učestalo organiziranje brojnih radionica na kojima će djeca ponajprije usvojiti nova znanja i vještine iz borilačkih sportova, ali i obogatiti svoj društveni život.

Komentari

13.01.2019. 10:25h Zadnja izmjena: 13.01.2019. 10:26