ispravljena pogreška

Mališani Dječjeg Vrtića Panda dobili zasluženi pehar kao pobjednici 15. Olimpijskog festivala dječjih vrtića

Objavljeno: 08.06.2016. 18:20

Zadnja izmjena: 08.06.2016. 18:22

Mališanima Dječjeg vrtića „Panda“ uručen je pehar za ukupne pobjednike 15. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina.Na samoj završnici Olimpijskog festivala dogodila se pogreška pri ručnoj obradi podataka, no ona je ispravljena te je pobjednički pehar uručen mališanima i odgojiteljicama Dječjeg vrtića „Panda“.

U ime cjelokupnog tima organizatora 15. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina, koordinator Patrik Koščak još se jednom ispričao svim malim natjecateljima, roditeljima i odgojiteljicama, kao i svima iz dječjih vrtića koji su sudjelovali u održavanju 15. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina, zbog nenamjerne pogreške. Zajedno sa stručnom suradnicom, Anicom Sitar Dvorski, mališanima i odgojiteljicama u Dječjem vrtiću „Panda“ uručio je pehar te komplet rekvizita za sportske igre.

Podsjetimo, 15. Olimpijski festivala dječjih vrtića Grada Varaždina, u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina održan je od 16. do 20. svibnja sa završnicom na stadionu „Sloboda“ gdje su se 523 mališana u 18 ekipa iz 16 vrtića natjecala u atletici i nogometu.

 

Komentari