Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina provodi pripreme za organizaciju 18. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina koji će se održati u svibnju.

Povodom toga, 1. travnja, održan je radni sastanak s predstavnicima varaždinskih dječjih vrtića. Olimpijski će festival početi 6. svibnja u ponedjeljak, likovnom radionicom na Kapucinskom trgu, a kako je Varaždin ove godine domaćin Europskog ekipnog prvenstva u atletici, tako će atletika biti tema radionice. U utorak će mališani sudjelovati u teniskom višeboju na terenima TK Varteks, dok je srijeda rezervirana za natjecanje u plivanju na Gradskim bazenima Varaždin. Zatim slijedi vožnja spretnosti biciklom u suradnji s PU varaždinskom i Hrvatskim autoklubom Varaždin na Kapucinskom trgu.

Finalni dan 18. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina bit će, kao i svake godine, na stadionu „Sloboda“ u petak, 10. svibnja, od 16 sati. Varaždinski mališani natjecat će se u nogometu te u atletici. Očekuje se sudjelovanje djece iz 16 vrtića na području Varaždina. - I ove godine mališani nestrpljivo iščekuju sudjelovanje na njihovoj olimpijadi. Na nama je da im sve pripremimo kao i svake godine, a djeca će tjedan dana uživati kao pravi olimpijski natjecatelji - rekla je Anica Sitar stručna suradnica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Komentari

02.04.2019. 11:30h Zadnja izmjena: 02.04.2019. 13:17