18. Olimpijski festival

Mališani iz 16 vrtića natjecat će se na svojoj olimpijadi

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina provodi pripreme za organizaciju 18. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina koji će se održati u svibnju.
Objavljeno: 02.04.2019. 11:30

Zadnja izmjena: 02.04.2019. 13:17

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina provodi pripreme za organizaciju 18. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina koji će se održati u svibnju.

Povodom toga, 1. travnja, održan je radni sastanak s predstavnicima varaždinskih dječjih vrtića. Olimpijski će festival početi 6. svibnja u ponedjeljak, likovnom radionicom na Kapucinskom trgu, a kako je Varaždin ove godine domaćin Europskog ekipnog prvenstva u atletici, tako će atletika biti tema radionice. U utorak će mališani sudjelovati u teniskom višeboju na terenima TK Varteks, dok je srijeda rezervirana za natjecanje u plivanju na Gradskim bazenima Varaždin. Zatim slijedi vožnja spretnosti biciklom u suradnji s PU varaždinskom i Hrvatskim autoklubom Varaždin na Kapucinskom trgu.

Finalni dan 18. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina bit će, kao i svake godine, na stadionu „Sloboda“ u petak, 10. svibnja, od 16 sati. Varaždinski mališani natjecat će se u nogometu te u atletici. Očekuje se sudjelovanje djece iz 16 vrtića na području Varaždina. - I ove godine mališani nestrpljivo iščekuju sudjelovanje na njihovoj olimpijadi. Na nama je da im sve pripremimo kao i svake godine, a djeca će tjedan dana uživati kao pravi olimpijski natjecatelji - rekla je Anica Sitar stručna suradnica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Komentari