MNK NOVI MAROF

Malonogometaši iz Novog Marofa saznali kada su kvalifikacije za ulazak u 1. HMNL

Objavljeno: 18.06.2020. 20:13

Zadnja izmjena: 18.06.2020. 20:21

MNK Novi Marof saznao je kada će igrati kvalifikacije za ulazak u društvo najboljih malonogometnih klubova Hrvatske.

Odlukom HNS-a natjecanje u 2. HMNL se neće nastaviti, a prvenstvena ljestvica je zaključena prema zatečenom stanju. Kako su seniori MNK Novi Marof u trenutku prekida bili vodeća momčad proglašeni su prvacima 2. HMNL regija Zapad. Time su stekli pravo sudjelovanja u kvalifikacijama za popunu 1. HMNL.

Kvalifikacije će se održati početkom srpnja, a suparnici ekipi iz Novog Marofa bit će momčadi Osijeka i Murtera. Mjesto održavanje bit će Zagreb, dvorana Sutinska vrela u Podsusedu.

Raspored kvalifikacija:

  • 3. 7. u 19,00 sati Novi Marof - Murter
  • 4. 7. u 19,00 sati Murter - Osijek
  • 5. 7. u 19,00 sati Novi Marof - Osijek

Predsjednik MNK Novi Marof Dragutin Đakmanec zadovoljan je sa ždrijebom jer ekipa Novog Marofa ima dan pauze.

- Prezadovoljan sam što se tiče angažiranosti igrača na pripremama i svim treninzima i prijateljskim utakmicama. Na treninge se svi odazivaju i treniramo redovito tri puta tjedno, naglasio je Đakmanec dodajući kako će HNS pokriti sve troškove kvalifikacija za ulazak u 1. HMNL uključivši i zajedničku večeru momčadi.

U međuvremenu su odigrali i dvije prijateljske i pripremne utakmice. Prvo s ekipom Dinama i izgubili 2:0, ali su igrali tri poluvremena i u na kraju prva dva rezultat je bio 0:0 a u trećem poluvremenu su testirali neke taktičke varijante pa rezultat nije bio presudan. U drugom susretu igrali su s ekipom Sveučilišta Zagreb i izgubili 5:4. Također se igralo tri poluvremena i nakon prvog dijela ekipa Novog Marofa vodila je 2:0 a zatim su se ponovo isprobavale taktičke varijante s golmanom igračem i sl. 

Komentari