OPĆINA MARUŠEVEC

Mario Klapša preuzeo dužnost načelnika Općine Maruševec

Objavljeno: 05.06.2021. 09:12

Zadnja izmjena: 05.06.2021. 09:12

Mario Klapša (SDP) novi je načelnik Maruševca. Dobio je 1.351 glasova od 2.300 birača, čime je ostvaren drugi najbolji rezultat na području općina i gradova Varaždinske županije u 2. krugu izbora.

Klapša je jučer preuzeo dužnost načelnika od dosadašnjeg načelnika i kolege, Damira Šprema. Klapša je uputio čestitku svim kandidatima, i u 1. i u 2. krugu izbora na ostvarenim rezultatima i naglasio kako je pred Općinom Maruševec puno rada, puno pripremljenih projekata, puno ideja i svakako jedna kvalitetna vizija daljnjeg napretka i daljnjeg razvoja ovoga kraja.

- Ustrajat ću na ravnomjernom razvoju čitavog ovog kraja, želim suradnju sa svima onima koji podržavaju i žele razvoj i napredak, ne želim nikakve podjele, ne želim ništa što bi moglo usporiti razvoj Maruševca. Vrijeme je da spustimo naboje, da prihvatimo različitosti, da svi zajedno, bez obzira na političku pripadnost skupimo i ruke i glave i da u općinskom vijeću radom i suradnjom krenemo u borbu za Općinu Maruševec, za sve naše ljude i sva naša naselja - rekao je Klapša.

Slijedi konstituiranje novog saziva Općinskog vijeća Općine Maruševec koje je najavljeno za 11. lipnja ove godine.

Komentari